lørdag 17. desember 2011

Nydelig kittel fra Melkebart

Min til nå beste byttehandel resulterte i denne herlige kittelen i lilla ull. Byttehandel er gjort med min gamle klassevenninne. Hun har strikket og jeg har sydd.
Vi treffes i dag for å bytte. Så fint og hyggelig å hilse på igjen etter så maaaange år:) Vi her hjemme ble helt forelska i kittelen og lillemor selv kaller den "superkjolen min". Tusen takk Lena!! Du er et unikum av en strikker! Jeg bytter om igjen. Når som helst:)

6 kommentarer:

 1. Nydelig både det du bytta fra deg og det du fikk :) flinke damer :)

  SvarSlett
 2. Det er bare så gøy å se den på snuppa di!! Rart å se det jeg selv har strikket med ett annet kamera liksom:) Veldig glad for at dere ble fornøyde! Jeg bytter også gjerne igjen:)

  SvarSlett
 3. Åh denne var nydelig. Tenk å få bytte noe så pent! Og så utrolig mye pent du lager. Jeg er stum av beundring! Synes bare du kan blogge i veg jeg.

  Tusen takk for den herlige kommentaren inne hos meg! Setter stor pris på det. Spesielt nå når blogglysten ikke er på topp.

  SvarSlett
 4. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

  SvarSlett
 5. Thank you for your very good site….

  SvarSlett