søndag 20. november 2011

Kåpe fra i fjorDenne kåpa sydde jeg i fjor høst og lillemor har brukt den en sesong allerede. Hun har vokst mye og jeg har måttet forlenge armene ved å sette på ribb. Dermed kan vi bruke kåpe også i år. Dette stoffet har jeg fått fra Martha (damen som ga meg alle stoffene sine) og jeg har blitt spesiellt glad i det. Tenker ofte på at jeg burde stikke innom henne og vise frem noe av det jeg har sydd fra hennes stoffer, men det har bitt med tanken til nå. Du vet, det tar litt tid hos gamle damer som har mye på hjertet. Men jeg burde nok ha gitt bort litt av tiden min hos Martha.
Travle dager som vanlig og grunnen til bloggtørke er lesing. Har bestemt meg for en skikkelig oppgradering av fagkunnskap og er ganske fornøyd med det altså.
Fiiin kveld til alle der ute:)

5 kommentarer:

 1. Så fin kåpe!! Og så lurt å forlenge armene med ribb, smart!!

  SvarSlett
 2. Så nydelig kåpe. Godt når klærne varer mer enn en sesong :)

  Jeg har julegave-give-away på bloggen min nå. Kom innom da vel. Bli med og kanskje nissen kommer til deg?

  SvarSlett
 3. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

  SvarSlett
 4. Excellent site I have bookmarked your site..

  SvarSlett
 5. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.
  ________________
  kristen stewart hot

  SvarSlett