lørdag 1. oktober 2011

Skatter fra Danmark
Stoffer fra Stoff 2000

Knotter fra Anne Black og Liebe

Monchhichi

Stoff knapper fra House Doctor og teeeeiiiip!
Takket være en likesinnet shoppingkollega har jeg fått med meg litt av hvert hjem fra Ålborg. Er super fornøyd med stoffer og spesiellt knottene fra Anne Black og Liebe. Knapper og teip ble det også, i tilegg til en liten søt "tommeltottape" som kalte dem da vi var små. Det er nok et salgstriks det der. Og spille på kjøpeglade mammaers minner fra egen barndom. I alle fall; når lillemor åpnet utbrøt hun fornøyd at denne her skulle hete Ronny.
Ronny!! tenkte mammaen. Hvor i verden kan hun ha hørt det navnet? Det var jo bare rampete unger fra min barndom som het det.
Nå tenker jeg at det faktisk passet veldig bra. En tommeltottape med navnet Ronny. Men hvor hun kan ha hørt det er fortsatt et lite mysterium:)

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for en flott tur,Camillamor:) gleder meg til å begynne på stoffene mine:)

    SvarSlett
  2. Så herlige ting du har fått med deg hjem:) Og slik tommeltottape må jeg jo bare få tak i til snuppa mi også:)! Gode minner fra de...sukk... Det ser ut som det blir en stund til de får inn garnet i den lilla fargen jeg tror du vil like. Vil du bare vi skal vente? Eller skal jeg kjøpe fra pickles? Eller er det andre farger du vil ha i? Uansett, så lenge det ikke haster (hvor gammel er hun minste din?), venter jeg altså, så du får farge du vil ha.

    SvarSlett