onsdag 29. juni 2011

Ferie tøy uten bleie

Det er snart tid for ferietur og lillemors garderobe bør være stor. Hun har nemlig sluttet med bleie og går absolutt ikke med på å ta på bleie under noen omstendigheter. Selv ikke når det er langt til nærmeste do. For "jeg bruker jo fatisk ikke bleie jeg". Og vi synes hun er så flink! Da kan jo heller ingen andre i familien stille spørsmål ved mors bruk av tid foran symaskinen. For lillemor trenger mer klær nå enn noengang. Thi, hi. Fint for mor. Hun syr. Og er glad.


Dette er korte sommerbukser med stoff fra En fugl i hånden, heklet lomme og hekla små blomster. Toppen er sydd i jersey-interlock fra Cethodesign. Jeg liker dette stoffet spesielt godt. God kvalitet og akkurat passe tykt.

4 kommentarer:

 1. Så herlige plagg!! Jo bleie slutt holder vi på med her også ;)

  SvarSlett
 2. Herlig å ha ei god unnskyldning for tid ved symaskina ;-)
  Herlig bukse! Stoffet var så flott, og så fint med heklede detaljer til.
  God ferie!

  SvarSlett
 3. Stas med bleieslutt! Og flott for mor å sy litt ekstra klær da ja:) Likte veldig godt toppen du hadde på det øverste bilde, er det ditt eget mønster?

  SvarSlett
 4. Hei Lena.
  Har fått med meg at du har anskaffet symaskin:) Som grunnmønster har jeg brukt Welinders tunika. Jeg har gjort den smalere nede og satt på ribb. Boken hennes kan du få kjøpt her: http://www.capris.no/product.aspx?isbn=8756782373. Det er også strikkeoppskrifter i den. He, he.

  SvarSlett