onsdag 19. januar 2011

UrterSiden vi flyttet i sommer har jeg hatt urter i vinduskarmen på kjøkkenet. Nå har de fått nye potter som består av norgesglass og tapeserte fiskebollebokser. Billig og fint. Også kan man bytte tapet når man føler for forandring. Og det gjør man jo ganske ofte:) 
Denne uken er jeg på skolen og nyter tilgang på kunnskap som kommer servert på gjennomtenkte, godt begrunnede forsknings- og evidensbaserte fat (he, he). Fint er det ihvertfall. Men jeg blogger jo egentlig ikke om jobb og skole. Jeg blogger om en liten del av den hele og store sammenhengen som utgjør kvaliteten i livet mitt. Nemlig kreativitet og skaperglede. Moro! Ofte tenker jeg på at det hadde vært fint å ha mer tid til nettopp det. Hmm. Det blir nok med tanken foreløpig. For det er så mye jeg må:)

3 kommentarer:

 1. Fine saker og ting:)

  SvarSlett
 2. Boksene er kjempelekre, men hvor får du tapeten i fra, det blir vel litt mye med en hel rull? Finnes det en bytteordning? Hvis jeg får litt av deg kan du få denne av meg?
  En dame i Delta Kristiansund pynter potetgullbokser (Pringle?) med mye lekkert. Bare man har fantasi så er det utrolig hvor mye lekkert man kan få til.

  SvarSlett
 3. Jeg kjøper dem ofte i A4 format el pr meter av andre bloggere som selger via bloggen sin;) Også bruker jeg ofte gavepapir fra Rie Elise Larsen. De kommer i ark:)

  SvarSlett